Cleasson kjøkken

Vi ser på arbeidet vårt som et håndverk

Cleasson kjøkken

Claesson-familien startet kjøkkenproduksjon allerede på 50-tallet. Snekkeriet holder til i Krylbo, i gangavstand fra den velkjente jernbanestasjonen. Her bygger vi våre kjøkken på bestilling basert på hver enkelt kundes ønsker. Vi sørger for at materialene og innredningene vi bruker er av høy kvalitet, da våre kjøkken skal vare i mange, mange år.

Når du først kommer til en av våre butikker eller forhandlere, vil du bli møtt av kunnskapsrike, erfarne og engasjerte mennesker som brenner for interiør og design, og som er eksperter på å designe gjennomtenkte løsninger. De hjelper deg hele veien, fra start til slutt. Først finner dekoratøren nøye ut hvordan du vil at kjøkkenet ditt skal se ut og hva du trenger – i butikken eller på stedet hjemme hos deg. Fordi kjøkkenene våre er ekte håndverk, lages de først når du har bestemt deg for hvordan du vil ha det. Din bestilling går så til vårt snekkerverksted, hvor 15 dyktige håndverkere gjør tegningene til virkelighet – ditt nye kjøkken. Et ekte kjøkken, et vakkert kjøkken av høy kvalitet. Med solide karmer, dører og skuffer.

Som kunde hos oss har du mange valgmuligheter.
Husk at vi enkelt kan endre materiale, farge, mål og andre detaljer etter dine ønsker.

Se kjøkkenkatalog

Möja - skandinavisk lys

Möja har en tynn rammelist med glatt fyll. Designet er tidløst og nøysomt med rette linjer. Her i lys tonet ask med en vakker benkeplate i stein – helt i harmoni med den skandinaviske stilen. Moderne, men klassisk design. Möja oppleves som lett med elegante linjer. Passer både i nyere og eldre boliger. Et sikkert kort som varer over tid.

Claesson kjøkken Möja

håndtverk og snekkeri

Cleasson kjøkken - håndtverk_1
snickeri-4-scaled

Ekerö Classic

– Enkelt, ekte og med forseggjorte detaljer –

Det er lett å forstå hvorfor Ekerö har blitt vårt mest populære og mest solgte kjøkken. Du kan få den 22 millimeter tykke døren i din favoritttresort eller lakkert i fargen du ønsker. Ofte er døren håndmalt, med et sluttresultat som er meget vakkert og slitesterkt.

Minette

Skuffelinje med innfelte håndtak. Et luftig, friskt kjøkken med velstore arbeidsflater som er enkle å holde rene.

Et kjøkken hvor mange kan sosialisere og lage mat sammen.

hvitevarer

Vi tilbyr et bredt utvalg av hvitevarer fra kvalitetsleverandører. Hvitevarer er et viktig valg i et velfungerende og moderne kjøkken.
Gode matopplevelser henger gjerne sammen med funksjonalitet og valgmulighet.

book tegnetime

fredrikstad

MAN-TOR 10:00 - 17:00, FRE 10:00 - 16:00, LØR 10:00 - 15:00
LEGG INN ØNSKET TIDSPUNKT, vi kontakter deg med bekreftelse.

skøyen

MAN-TOR 10:00 - 17:00, FRE 10:00 - 16:00, LØR 10:00 - 15:00
LEGG INN ØNSKET TIDSPUNKT, vi kontakter deg med bekreftelse.