garderobe

Garderobe

Brodahl & Jahren tilbyr oppbevaringsløsninger til alle rom i hjemmet – til garderoben, stuen eller til vaskerommet ditt?

Med vår fleksible produksjon kan du få din oppbevaringsløsning akkurat slik du vil ha den. Velkommen til din forhandler for å planlegge drømmelagringen din!

Som interiør kan du selvsagt velge mellom våre stilige mørkegrå metallskuffer eller våre flotte massive eikskuffer med galvaniserte hjørner som du finner under seksjonen Skuffer og skuffebeslag – alle med polstrede heluttrekksskinner som finnes i ulike størrelser for enkelt å tilpasse skapdybden til forholdene. . Vi har også klesstang i metall, klassiske trådkjever med mer. Se vår seksjon for kabinettinteriør for mer informasjon og bilder.

Dørutvalget er det samme som for våre kjøkken, se vårt brede sortiment i vår Faktameny. Du kan få rammer i hvit eller eikelaminat eller finert i ask eller eik og malt i hvilken som helst NCS-farge.

I våre butikker i Dikeveien (Fredrikstad) og Skøyen bistår vi med planlegging, tegning og gjennomføring av ditt garderobeprosjekt slik at du får din drømmegarderobe.

bla i vår fine inspirasjonskatalogfarger - komplett spekter

For våre malte dører i ask/treverk har vi et bredt spekter av utvalgte farger, en fargepalett som er svært aktuell med alt fra den hviteste hvite fargen til en farge mørk som natt. Vi har grå, grønn og blå toner. Farger kan velges fra vår egen serie med utvalgte farger eller fra NCS -skalaen som inneholder mer enn 2000 farger.Du kan få alle dørmodellene i en vitrine som stilistisk matcher den dørmodellen du har valgt.Vitrineskapene er finert og overflatebehandlet på utsiden og innsiden.Velg mellom antikk, frostet, forsterket eller klart glass.

 Til våre malte dører i mdf har vi et bredt utvalg utvalgte farger, en fargepalett som er høyaktuell. Vi har hvite, grå og grønne toner. Farger kan velges fra vår egen serie med utvalgte farger eller fra NCS -skalaen som inneholder mer enn 2000 farger. Du kan få alle dørmodellene i en vitrine som stilistisk matcher den dørmodellen du har valgt. Vitrineskapene er malt utvendig og innvendig. Velg mellom antikk, frostet, forsterket eller klart glass.Du kan få alle dørmodellene i en vitrine som stilistisk matcher den dørmodellen du har valgt.Vitrineskapene er finert og overflatebehandlet på utsiden og innsiden.Velg mellom antikk, frostet, forsterket eller klart glass.