Huseby Kjøkken

Vi på Brodahl & Jahren har spesialisert oss på Huseby kjøkken, og hos oss finner du mangfoldige lekre utstillinger både i butikken vår på Skøyen i Oslo og ved Dikeveien, i Fredrikstad. Her finner du alt fra moderne kjøkken i tidsriktige farger, til klassiske og elegante designede kjøkken.

Kjøkken og kjøkkeninnredning fra Huseby lages på ekte møbelvis, og med over 40 års erfaring med produktutvikling og kjøkkenproduksjon er det store mengder kompetanse på fabrikken i Våle. Huseby har fire punkter som gjennomsyrer bedriften: lojaliteten til håndverksarven, kjærligheten for detaljer, forpliktelse til kvaliteten og respekten for kunden. Dette gir trygghet for deg som kunde.

Det er kort vei til fabrikken og produksjonen, derfor er det enkelt å gjøre tilpasninger og få dine ønsker skreddersydd. Vi mener du skal kunne få det akkurat slik du ønsker, og med Huseby som leverandør samt våre dyktige designere er det kun drømmene som setter begrensninger for ditt kjøkken. Velg valgfrihet slik at du får de beste løsningene til ditt hjem og rom, kombinert med riktig design og uttrykk.

Vi mener du skal kunne være kravstor på et av hjemmets viktigste rom!

Huseby Signatur kjøkken

SIGNATUR er Huseby`s eksklusive kjøkkenserie. Serien har finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, og kvalitets-skuffer i lakkert stål eller hvitpigmentert bøkefinèr for å nevne noe. Huseby SIGNATUR har et rikt utvalg kjøkkenmodeller, og har landets største utvalg av ulike overflatebehandlinger. Det er her begrepet ekte håndverk kommer til uttrykk.

Valgfrihet er en del av tiden vi lever i.
Derfor mener vi at det er lov å være kresen. Når du vil ha det beste, så skal du få det beste – i et design, med farger og detaljer som er viktig for deg.

Det skulle forresten bare mangle!

Huseby AGIL er et alternativ til vårt eksklusive Huseby Signatur-konsept. Konseptet ivaretar likevel Husebys velkjente kvalitet.

Huseby AGIL har et noe smalere sortiment og kan leveres i 11 malte standardfarger. Her har vi blant annet valgt kvalitets-skuffer i lakkert stål fra en av verdens største produsenter. AGIL er noe rimeligere enn SIGNATUR uten at det skal gå på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav.

Huseby AGIL

Huseby kjøkken - Håndverksarven

NORSK HÅNDVERKSTRADISJON!!

Tenk deg at det kom en møbelsnekker hjem til deg med et vognlass utvalgte materialer, en velfylt verktøykiste og høvelspon i håret.

Det var omtrent slik Huseby begynte å bygge møbelkjøkken i 1974.

Gjennom innovasjon, produktutvikling og høyteknologi har Huseby vokst fra snekkerverksted til industriell spisskompetansebedrift. Dette har vært en reise fra høvelspon til laserpresisjon. Men ennå bygger vi kjøkken på skikkelig møbelvis. For oss handler alt om lojaliteten til håndverksarven, kjærligheten til detaljene, forpliktelsen til kvaliteten og respekten for kunden.