Ideal kjøkken

Personlige kjøkken for deg!

Ideal kjøkken

Vi på Brodahl & Jahren har spesialisert oss på Ideal kjøkken, og hos oss finner du mangfoldige lekre utstillinger både i butikken vår på Skøyen i Oslo og ved Dikeveien, i Fredrikstad. Her finner du alt fra moderne kjøkken i tidsriktige farger, til klassiske og elegante designede kjøkken.

Vi på Idealkök liker norsk formgivning, tilpasset for norske hem, med typiske norske, gjennomtenkta løsninger – uansett om du foredrar det aller mest trendy eller har en smak som drar mer til det klassiske. Så det er bare hva du får når du velger en Idealkök – valgmuligheter som slår det meste, med omtenksomme detaljer.
Idealkök er som gjort for deg som vil legge til din sjel i kjøkkenet. De vanskelige øyeblikkene som er så viktige for et bra sluttresultat har vi allerede gjort å grave. Alle våre skap leveres monterte, så du kan være sikker på at alle vinkler blir rette og at alt passer sammen.
Selvsagt planlegger vi deres nye kjøkken sammen. For også det stilige kjøkkenet må også fungere!!

Det er kort vei til fabrikken og produksjonen, derfor er det enkelt å gjøre tilpasninger og få dine ønsker skreddersydd. Vi mener du skal kunne få det akkurat slik du ønsker, og med oss som leverandør samt våre dyktige designere er det kun drømmene som setter begrensninger for ditt kjøkken. Velg valgfrihet slik at du får de beste løsningene til ditt hjem og rom, kombinert med riktig design og uttrykk.

Vi mener du skal kunne være kravstor på et av hjemmets viktigste rom!

Herregård

Herrgård er vårt klassiske koselige komfortkjøkken. Den passer inn i mange miljøer og gir en varm og innbydende følelse. Her kan du enkelt samle både familie og venner rundt minneverdige måltider.
Kompletter gjerne med for eksempel flotte montrer, pilastre eller en kjøpmannsdisk for å skape en virkelig sammenhengende form.

farger - personlige valg

Velg blant våre 14 standardfarger – som alle også kan velges for fargetilpassede rammesider, forkantlister og hyllefronter.

Ideal kjøkken fargeutvalg bjinterior

MÅRBACKA

I Mårbacka møter du et gap med røtter i fortiden
soldatbrakker fra gammelt av – en form så klassisk at den neppe
kan bli mer moderne! Skap et tidløst kjøkken ved å kombinere moderne detaljer som åpne hyller med tradisjonelle stripete og rutete tekstiler – Mårbacka blir det du gjør den til.

FORM

En moderne luke med litt mykere former for den aktive familien. Kombinerer du det med skinnhåndtak som her, får kjøkkenet litt ekstra innstilling, både mykt og robust på samme tid. Hva velger du?
Her ser du også hvordan oppvaskmaskinen kan monteres opp-
hevet – det er praktisk når oppvasken skal inn og ut!

hvitevarer

Vi tilbyr et bredt utvalg av hvitevarer fra kvalitetsleverandører. Hvitevarer er et viktig valg i et velfungerende og moderne kjøkken.
Gode matopplevelser henger gjerne sammen med funksjonalitet og valgmulighet.

book tegnetime

fredrikstad

MAN-TOR 10:00 - 17:00, FRE 10:00 - 16:00, LØR 10:00 - 15:00
LEGG INN ØNSKET TIDSPUNKT, vi kontakter deg med bekreftelse.

skøyen

MAN-TOR 10:00 - 17:00, FRE 10:00 - 16:00, LØR 10:00 - 15:00
LEGG INN ØNSKET TIDSPUNKT, vi kontakter deg med bekreftelse.