Interiør

I vår store butikk i Dikeveien Fredrikstad finner du et rikt utvalg av interiørprodukter. Her har vi stylet de flotte produktene våre i miljøer for inspirasjon og tips til nettopp deg.

Hos oss finner du de viktigste møblene i rommet, de som holder i årevis og som skal legge til rette for fantastiske minner i fremtiden. I tillegg har vi det mindre interiøret, det som er med på å omgjøre rommet fra kun å ha funksjon, til å bli nettopp din personlige oase. Finn dine neste godbiter og skap ditt personlige uttrykk med vårt interiør.

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen slik at sluttresultatet blir akkurat slik du ønsker. Derfor kommer vi gjerne på hjemmebefaring hos deg. Med vår bistand og eksperthjelp sørger vi for skreddersydde løsninger for å skape nettopp din personlige oase.

Skreddersydde løsninger...

Hjemmekonsultasjon Interiør

Fra vår butikk i Fredrikstad tilbyr vi hjemmekonsultasjon til deg. Ved en hjemkonsultasjon hjelper vi deg med farger og innredning. Vi foretar oppmåling av rom, med forslag til fargesetting, lyssetting, møbelpakker og interiørpakker, med utgangspunkt i dine behov og ønsker. Med vår bistand og eksperthjelp sørger vi for skreddersydde løsninger for å skape nettopp din personlige oase.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, og start veien til ditt drømmehjem.

- foto: Mona Gullstein

Spesialsøm

Vi har mengder av lekre tekstiler i forskjellige materialer og farger som kan bli dine neste puter, gardiner, liftgardiner m.m. Velg mellom nydelige materialer og skap ditt unike uttrykk akkurat slik du har sett for deg. Våre kjente stoffleverandører fra Ralph Lauren, Green Apple, Manuel Larraga m.m. har ett rikt tekstilutvalg, enten du er av den vågale typen som elsker heftige kontrastfylte mønstre, eller liker en dusere delikat fargepallett. Sett sammen dine skreddersydde kombinasjon av tekstiler og farger som løfter rommet til nye høyder.

Se vårt rike tekstilutvalg i butikken i Fredrikstad, i tillegg kommer vi gjerne på hjemmebefaring og hjelper deg gjerne for å finne stoffer og farger til din personlige oase. Ikke alt skal være kompromiss!

Tepper

Finn ditt perfekte teppe hos oss! Våre tepper produseres på mål til nærmeste 5. cm
Velg mellom sisal, ull og flere ulike synteter, med kantingen i det materiale og i den størrelsen som passer din visjon og stil. Vår produsent har over 30 års erfaring med å produsere tepper og var den første teppeprodusenten i sitt land til å produsere på mål.
I butikken i Fredrikstad er det flere tepper i utstillingene våre, i tillegg til teppeprøver hvor du ser hele utvalget.
Hos oss er det en selvfølge at rom og hjem kommer i alle stiler og størrelser, derfor får du hos oss tepper som passer perfekt til ditt hjem og ikke til naboens.

Møbler på mål

Vi mener du som kunde skal kunne være kravstor på møbelfronten, og med utgangspunkt i våre Huseby kjøkken lager vi møbler som kan passe perfekt til ditt hjem. Enten det er vitrineskap, mediemøbel, bokhylle, integrerte sittebenker eller noe annet spennende du har i tankene.

Design ditt unike møbel, enten for å lage ett midtpunkt i rommet eller lage en sømløs overgang mellom de forskjellige rommene. Det skal være lov å kreve perfeksjon av investeringsmøbler!