Brodahl & Jahren AS

Er en solid aktør som gjennom mange år i bransjen er kjent for kvalitetsprodukter innen håndverkertjenester, gulv, kjøkken og innredning. Firmaet er også forhandler av Vestlandshus, og eies i dag av Nils P. Markussen som har over 30 års erfaring som byggmester. Kunnskap og kompetanse settes høyt hos oss, og sammen med høy faglig kompetanse gir vi deg den tryggheten du som kunde har krav på.
På grunn av vårt spenn i tjenester og produkter kan vi hjelpe deg med alt fra nytt kjøkken til å totalrenovere huset.

Vi har butikker i Fredrikstad, Rygge og Oslo – alle med forskjellig konsepter. Dette gjør at vi besitter høy faglig kompetanse.

Fredrikstad har satset stort på møbler og interiør i tillegg til å være kjøkken forhandler. Her tilbyr vi også konsultasjoner for interiørdesign og veiledning.
Rygge er hjertet for håndverkerne våre, her har vi utstilt vinduer og vårt eget gulvmerke, BJ-Gulv. Våre dyktige ansatte kommer gjerne på befaring og vi gjør alt fra nybygg til sliping av gulv.
Oslo butikken ligger på Skøyen og er vårt nyeste tilskudd. Her ser du de lekreste kjøkken utstillingene og du får god hjelp til å se smarte og riktige løsninger for deg og ditt hjem.

Til våre kjøkkenløsninger tilbyr vi hvitevarer fra leverandører som Gaggenau, Miele, Electrolux og AEG med flere. Benkeplater i laminat, heltre, kompositt og stein kommer fra ledende leverandører.

Vi tegner gjerne opp ditt neste prosjekt og hjelper deg med alt fra fargesammensetning til montering. Kom innom en av våre butikker for en prat om ditt neste prosjekt, så hjelper vi deg med å skape ditt drømmehjem!

Nils P Markussen

B&J Fredrikstad_12
B&J Fredrikstad_3

Skreddersydde Kjøkken -30 års garanti

Skreddersydde bad – 30 års garanti

Skreddersydde garderober -30 års garanti

Hjemmekonsultasjon eller faghjelp i butikk
Stor 1100 kvm utstilling og nettbutikk
Sender over hele landet

Håndverkstjenester

Vi utfører alt innen:
Nybygg – tilbygg – påbygg – restaurering – renovering – mm.
Hus, hytte, næringsbygg, leiligheter, annet.

Vi har nærmere 30-års erfaring innen byggmesterfaget. Vi utfører alt innen snekkerarbeid. Fra nybygg, tilbygg, takreparasjoner og restaurering av hus og fritidsboliger. Vårt firma har sentral godkjenning og faste samarbeidspartnere innen fagene elektro, VVS, grunnarbeider, flislegging samt kjøkkenmontasje. Dette gjør oss i stand til å utvikle og utføre hele prosjektet på en trygg og profesjonell måte.

Vi utfører snekkerarbeider i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Halden, Hvaler – ja i hele Østfold. Og vi utfører alltid våre snekkeroppdrag til avtalt tid og avtalt pris.

Vestlandshus

Brodahl & Jahren bygger alle typer VestlandsHus over hele Østfold. Her bringer vi noen hustyper som enten er under oppførelse eller ferdigstilt.

Se flere typer på Vestlandshus sin hjemmeside og finn din husdrøm og la våre fagarbeidere sette det opp for deg.