Skyvedørsgarderober

Skyvedørsgarderober

Brodahl & Jahren tilbyr oppbevaringsløsninger til alle rom i hjemmet – til garderoben, stuen eller til vaskerommet ditt!

I over 30 år har BoMann® levert skreddersydde garderobeløsninger til det norske markedet.

Vi er stolte av å kunne samarbeide med de fremste leverandører av komponenter slik at ditt BoMann® produkt har markedets beste garanti.

Våre BoMann® produkter er av høy kvalitet, samt følger markedets trender. Vi leverer garderober i alle prisgrupper alt etter om du ønsker en enkel prisvennlig garderobe, eller en mer kompleks løsning med spennende design.

Skreddersydde skyvedører er BoMann® sitt mestselgende produkt. Her er det ingen begrensning på muligheter da skyvedørene leveres skreddersydd etter mål.
Vår møbelinnredning er produsert med fokus på stil, kvalitet og funksjonalitet. Sett sammen forskjellig komponenter for å tilpasse innredningen til ditt behov.
Skyvedører passer til de fleste åpninger, men i enkelte tilfeller kan en hengslet dør, eller foldedør være det beste alternativet for å utnytte plassen optimalt. 

I våre butikker i Dikeveien (Fredrikstad) og Skøyen bistår vi med planlegging, tegning og gjennomføring av ditt garderobeprosjekt slik at du får din drømmegarderobe.

NYHET: tegn din egen skyvedørsgarderobe

MÅLTILPASSET

Skyvedørsgarderober produseres på mål

LYNRASK LEVERING

Vi er en av markedets raskeste leverandører på skreddersydde løsninger. Produseres i Norge.

TEGNEPROGRAM

Med egenutviklet tegneprogram går planlegging og ordrehåndtering lekende lett. Ta kontakt for en demo.