Strömsdal kjøkken

Å velge Strömsdal betyr å velge lokale produkter.
Alt produseres fra bunnen av i vårt snekkerverksted i
Västergötland, Sverige, akkurat som vi har gjort siden 1928.

Strömsdal kjøkken

Nesten 100 års kunnskap direkte fra skogene i Sjuhärad
Hos oss sitter tømrergleden i genene våre. Strömsdal Snickerier ble grunnlagt allerede i 1928 og har siden levert produkter av høyeste kvalitet.

I 1928 grunnla Eskil Svensson Strömsdal Snickeri. Da som nå ble alle oppdrag utført med største forsiktighet, men med den lille forskjellen at alt snekkerarbeid ble utført hjemme hos kunden. 30 år senere var Strömsdal blant de første i Sverige som begynte å produsere alle bestillinger i snekkeriet og deretter levere og montere produktene på stedet hos kunden.

Etter tre generasjoner med Svensson, Eskil, sønnen Lennart og barnebarnet Lars, ble virksomheten overtatt av Patrik Näsström i 2004. Med mange års erfaring i kjøkkenbransjen så Patrik selskapets potensiale og en plass for Strömsdal i det nordiske kjøkkenet og interiørmarkedet. Gjennom en utviklet arbeidsmetode, inkludert salg og distribusjon også på forhandlernivå, fikk selskapet raskt økt ordrereserve og omsetning.

I dag drives selskapet av tre eiere med en visjon om at Strömsdal skal bli en veletablert og respektert aktør i hele det nordiske kjøkken- og interiørmarkedet.

Se kjøkkenkatalog

SHAKE SLÄT - 80 MM

Et stilig og nedstrippet interiørkjøkken i shakerstil i mørkeblå farge med innvendig malte skaprammer i heltre og smakfulle detaljer som messinghåndtak med brunt skinninnpakning fra Tärnsjö Garveri.

Gjennom vår evne til å tilpasse mål ble det skapt unike løsninger som en spesialdesignet kjøpmannsdisk og et benkestående glassskap med en vakker og sterk, men i sitt uttrykk ganske pen, perforert list som kobles nøyaktig til taket.

Ett stilrent kjøkken

Ekslusivt håndtverk

Strömsdal - tradisjon

Valnøtt

Dette elegante kjøkkenet i beiset valnøtt er fylt med nydelige detaljer både innvendig og utvendig. Bare ta det eksklusive viftedekselet i «Black Steel» fra Fjäråskupan, som med sin elegante skorstein når 3,5 m opp i taket. Legg dertil solide og herlig moderne vitrineskap med klart glass, glasshyller og LED-striper frest inn i sidene, samt vask og armatur fra Tapwell i «Black Chrome».

Basic hvitbonet eik

Dette stilige utenpåliggende moderne kjøkkenet i hvit eik fremkaller en følelse av ro med sine lyse naturlige farger. Den minimalistiske stilen harmonerer med den hyggelige belysningen med matchende detaljer som lette benkeplater fra Silestone, kjøkkenkraner fra Tapwell med underlimt vask i messingdesign og innebygde hvitevarer fra Gaggenau i rustfritt stål og integrert design.

hvitevarer

Vi tilbyr et bredt utvalg av hvitevarer fra kvalitetsleverandører. Hvitevarer er et viktig valg i et velfungerende og moderne kjøkken.
Gode matopplevelser henger gjerne sammen med funksjonalitet og valgmulighet.

book tegnetime

fredrikstad

MAN-TOR 10:00 - 17:00, FRE 10:00 - 16:00, LØR 10:00 - 15:00
LEGG INN ØNSKET TIDSPUNKT, vi kontakter deg med bekreftelse.

skøyen

MAN-TOR 10:00 - 17:00, FRE 10:00 - 16:00, LØR 10:00 - 15:00
LEGG INN ØNSKET TIDSPUNKT, vi kontakter deg med bekreftelse.